Интересни кулинарни неща за яйцата за готвене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Ако разбитите белтъци не се сгъстяват, добавете в тях няколко капки лимонов сок
5632

Ако разбитите белтъци не се сгъстяват, добавете в тях няколко капки лимонов сок

Ако разбитите белтъци не се сгъстяват, добавете в тях няколко капки лимонов сок или една щипка захар. Ако добавите бакпулвер на върха на ножа, ще се получи еластична пяна, която няма да спада.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft