Ако се събуждате често между 1 и 3 часа през нощта, това има логично обяснение, а между 3 и 5 също

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Ако се събуждате често между 1 и 3 часа през нощта, това има логично обяснение, а между 3 и 5 също
138302
Ако се събуждате често между 1 и 3 часа през нощта, това има логично обяснение, а между 3 и 5 също

Събуждате ли се през нощта по едно и също време и вече мислите за това, което се случва с тялото ви?

Всяко човешко тяло притежава енергийни меридиани, и ако често се събуждаме през нощта, това означава, че има проблем с тях.

Ако вярвате в китайската медицина , всичко се случва не само заради това, но и защото различните органи на тялото работят по различен начин в различните часове.

Ето няколко примера.

Ако се събуждате между 9 и 11 часа.

Е, това със сигурност се случва, ако искате да си легнете много рано. Най-вероятно някъде по това време ще заспите, но след това едва ли можете да затворите очите си.

Ако това е така, спешно трябва да направите нещо със стреса си. Тъй като емоционалният стрес във вашия случай вече е започнал да се проявява на мускулите. Опитайте медитация, в противен случай сте в много трудно положение.

 
Ако се събуждате между 23:00 и 1:00 часа 
 
Това време е свързано с жлъчния канал. Тялото разгражда мазнините, които сте приели в тялото си през деня. Събуждането по това време означава, че е време да промените диетата. 
 
Също така, пробуждането по това време може също така да означава, че държите негативни емоции в себе си, последвани от гняв към себе си или към другите. Вашите, или грешките на другите ви държат будни.

 
Ако се събуждате между 1:00 ч. И 3:00 ч 

 
През това време тялото освежава черния дроб, който е почистващото средство на тялото ни.
Събуждането в тези часове може да означава, че имате прекалена  функция върху черния дроб и поради това се усилва. Вашето тяло ви предупреждава да промените диетата си и да намалите алкохола. 
Също така, събуждането през това време е свързано с отрицателни емоции като гняв,  вина, което прави трудно да се отпуснете. 
 
Ако се събуждате между 03:00 и 05:00 часа 

Тази част на деня се свързва с белите дробове, които съдържат кислород, така че тялото се подготвя за нов ден. По това време дробовете се почистват. Ако се събуждате между три и пет през нощта, това може да е знак, че белите дробове са претоварени със замърсен въздух или цигари, но и от тежка храна. 
Също така събуждане по това време е свързано с чувство на тъга и съжаление, когато може би ви се е случило нещо негативно или сте в депресия, която не сте успели напълно да  приемете. 
 
Ако се събуждате между 5:00 и 7:00 сутринта
 
Този път се свързва с дебелото черво, което след то се почиства и подновява. Този процес е много важен за целия организъм, а събуждане през това време може да означава, че тялото е дехидратирано и че му липсва вода. 

Когато става въпрос за емоции, събуждане в 5 и 7 сутринта е свързано нетърпимостта, празнотата и несигурността. Също така, това може да означава, че в живота ви предстои промяна. 

Дай твоята оценка:
4 от 14 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft