Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя носи новини; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - силни любовни преживявания

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя носи новини; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - силни любовни преживявания
14462
Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя носи новини; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - силни любовни преживявания

В неделя ще бъде добре да действате по линия на личния си комфорт, външния си вид и всичко, от което зависи собственото ви самочувствие. Пред вас е един нов месец, който ще ви зареди с нови емоции и надежди и е добре да си осигурите достатъчно емоционална и психическа стабилност, за да можете да реализирате своите желания и цели.

Днес обърнете внимание на всичко, което е важно за вас: домашен уют, финанси или работа. Впрегнете сили и енергия в тези неща и не се ограничавайте в някакви рамки поради неувереност или предразсъдъци.

Неделя също така е време, в което ще трябва да обърнете повече внимание на свои възрастни родственици. Направете нещо за тези, които са живи, сред вас, както и за тези, които вече са в Отвъдното. Днес следвайте традициите на своята националност, на семейството от където идвате. В неделя ще ви бъде приятно да общувате с хора близки до вашата възраст или такива, от които ще може да получите някакви знания. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес избягвайте да се натоварвате физически. Постарайте се, да си осигурите достатъчно време за почивка. Заредете батериите си преди началото на една нова динамична седмица и месец в живота ви. Спрете да се тревожите за неща, които са вече във вашето минало. Тези, които не са приключили и продължават да ви притесняват, ше имат съвсем различно развитие през март. За съжаление днес може да преживеете физическа раздяла с човек, от кръга ви приятели или познати. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя носи за вас различни новини или събития свързани с ваши планове, както и с хора от различни разстояния. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако то е свързано с любим човек или с различни емоционални преживявания. Днес може да сте по-големи оптимисти, поради получаването на някои важни новини или развитието на интересни събития. Мнозина ще имат конкретен повод за радост в дома си. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще ангажирате вниманието си с различни задачи, свързани с предстоящи срещи и събирания. Ще имате разговори с приятели или познати, които ще ви търсят по различни поводи. Не е изключено събиране или гостуване в дома ви, от хора които са важна част от живота ви. Днес не унивайте от малките делнични проблеми или неприятности. Не създавайте драма от тях!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя бъдете активни и следвайте стриктно предварително организирани събития или задачи. Днес покажете, че можете да контролирате своите слабости или страхове. В неделя приятно ще ви изненада една новина или събитие. Това ще бъде благоприятен ден за общи занимания или прояви свързани както с хора от семейството ви, така и като обществена дейност. Мъжете над 35 годишна възраст могат да имат силни емоционални или любовни преживявания. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft