Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, в неделя чакайте изненади, РАК, СКОРПИОН или РИБИ - получавате късмет и подкрепа

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, в неделя чакайте изненади, РАК, СКОРПИОН или РИБИ - получавате късмет и подкрепа
10008
Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, в неделя чакайте изненади, РАК, СКОРПИОН или РИБИ - получавате късмет и подкрепа

В неделя ще имате благоприятен ден за развитие на домашните си дела, за постигане на хармония в отношенията си с хора от семейството. Днес не се месете в живота на други хора и не им създавайте затруднения с манипулативни действия.

Неделя ще бъде благоприятен ден за разрешаване на неприятности в дома, независимо дали те са от битов или друг някакъв характер. Днес са възможни грижи или ангажименти свързани с възрастни родственици, родители, баба и дядо и др.

В неделя от младите мъже ще се изиска внимание във финансовите дела, тъй като има опасност да изгубите голяма сума пари или да ги похарчите, за нещо което няма стойност. Днес някои противоречия в любовните ви отношения, ще бъдат повод да седнете и сериозно да разговаряте относно причината на тяхното възникване. Време е за промяна! 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя ще бъде един спокоен и сравнително благоприятен ден за вас. Днес може да разговаряте и вземате решения свързани с бъдещи финансови дела през новата седмица. Единствената опасност днес идва от това да забравите или загубите вещи на обществено място, да станете жертва на кражба и други подобни неприятни ситуации. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днешния ден ще има различно развитие от вашите планове. Това може да ви създаде лошо настроение или да бъдете раздразнителни в отношенията си с околните. Особено трудно ще ви бъде да разговаряте с деца и с по-млади хора от вас. Хубавото е, че емоциите в живота ви днес ще идват и ще отминават бързо, така че няма да ви бъде трудно да си наложите самоконтрол, ако имате подобно желание. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя е приготвила една торбичка с изненади, които може да са малки, но може и да са големи, променящи важни ваши планове и цели. Днес ще имате повече срещи и разговори, размяна на съобщения с хора от различни разстояния. В личния си живот може да изживеете приятни емоции, като това ще зависи от умението ви да раздавате радост, усмивки и положително настроение. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя ще бъде важен ден за вас, тъй като във важни моменти ще може да разчитате на късмет и подкрепа. Мислете какво може да свършите днес, кое е важно и кое е незначително. Кратките моменти на тъга могат да бъдат свързани с някои неуспехи през отминаващата седмица или с липсата на човек, който вече не е до вас.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft