Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък получаване на пари, Овен, Лъв и Стрелец радости

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък получаване на пари, Овен, Лъв и Стрелец радости
23942
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък получаване на пари, Овен, Лъв и Стрелец радости

Четвъртъкът ще донесе на три зодии пари! Късметлийски ще се окаже този ден за тези зодии и малко вероятно е настроението ви да се развали от нещо. Безоблачен четвъртък очаква и още три зодии, които ще се радват на неочаквани подаръци от страна на половинките си, котио наистина ще ги изненадат.

Денят обаче ще е изпълнен с пречки и затруднения за няколко зодии, които няма да успеят да се справят с тях преди края на следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес оставете събитията на тяхното естествено развитие, и не манипулирайте нищо и никого според собствените си желания. Този ден ще има с какво да ви зарадва, но и ще преживеете малки притеснения. Днес ще планирате една среща или събиране до края на седмицата. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък бъдете готови за изненада в дома си или на работа. Хубавите събития днес ще са свързани с хора от други градове или държави. Днес ще имате благоприятно време за организиране на вашите бъдещи планове. Мнозина от вас ще се зарадват на пари или важен успех. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще се намирате под влиянието на едно подтиснато настроение или ще преживеете силно притеснение около една новина или събитие. Денят вещае контакти със стари приятели. Днес може да се зарадвате наполучаването на пари  или да се облагодетелствувате чрез финансов документ (договор). Действията или коментарите на жена, ще предизвикат у вас различни съмнения или подозрения.  

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък гледайте смело напред и не се обръщайте назад към миналото си. Днес ще ви зарадва събитие или новина на работното ви място. В четвъртък може да ви разтревожи неприятна новина свързана с роднина.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft