Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един хубав ден, Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък предимно приятни неща

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един хубав ден, Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък предимно приятни неща
14605
Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един хубав ден, Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък  предимно приятни неща

Четвъртък ще бъде зает както в личен така и в делови план. Денят ще бъде натоварен с ангажименти целящи постигане на намисленото.

Бъдете верни на себе си и се борете до край за това, което искате да постигнете!

Ако сте родени pод знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един хубав ден, който ще бъде добре да започнете с усмивка и да приключите с добро настроение. Днес ще бъде важно да игнорирате оплакванията на хора, от кръга ви приятели или роднини. Избягвайте да се срещате в с хора, които са вечно недоволни от нещо или от някого. Днес може да ви разочарова новина или разговор с мъж, но се опитайте да приемете философски конкретната ситуация. В любовния си живот бъдете искрени и покажете чувствата, желания и надеждите си такива каквито са. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес. Планирайте добре задачите си, не отлагайте нищо и вложете повече концентрация при тяхното изпълнение. Ще ви се наложи да отделите време за среща или разговор с различни, но важни за вас хора. Това  ще ви даде възможност да получите интересна и полезна информация. Денят може да бъде запомнен с важно събитие свързано с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще вложите повече енергия в това да радвате други хора. Днес собствените ви капризи и интереси трябва да минат на заден план. Това определено ще бъде забелязано и ще получите заслужена похвала. Днес внимание ще изискат отношенията ви с момиче или с жена, която ще се опита чрез хитрост да постигне своя цел, използвайки вашите възможности или контакти. Днес ще имате успех в неща, които имат значение в живота ви и ще преживеете загуба на тези, чиято мисия е приключила. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще се стремите да се занимавате предимно с приятни неща, да си доставяте удоволствие чрез различни занимания в дома си или извън него. Това ще бъде благоприятен ден за посещение на различни културни прояви или за вечеря в ресторант. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за пътуване и за всякакви промени, които да направят живота ви по-различен и по-приятен. Това ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и срещи с приятели. Това е ден, в който всеки ще получи заслужен късмет или награда. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft