Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник ползотворен ден и пълен успех, Телец, Дева и Козирог важен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник ползотворен ден и пълен успех, Телец, Дева и Козирог важен ден
24787
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник ползотворен ден и пълен успех,  Телец, Дева и Козирог важен ден

Вторникът отново идва с много напражение и така и ще приключи-Искрите на скандала са толкова големи, че е възможно дори при някои зодии те да приключат с раздяла. За да не се стига до големи конфликти, добре е да се обърнете към половинките си с разбиране, уда ги изслушате внимателно и да им отделите достатъчно време, за да разберете какви са наистина проблемите им.

Опитите да запазите хладнокръвие няма да се провалят, ако дишате спокойто и си поемате дълбоко въздух, а преди да изречете нещо, бройте до 30 и всичко ще бъде наред.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще бъде един ползотворен за вас ден с възможности да постигнете реални успехи в ежедневните си дела. Избягвайте сериозни ангажименти свързани с момиче, тъй като то няма да подкрепи или следва вашите планове и цели. Конфликтите днес ще са свързани предимно с накърнено Его, с прояви на гордост или поради консервативни възгледи. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник ще бъде важен ден за вашата работа, особено ако се занимавате с някакъв вид производство, търговия, имоти или продажби. Днес мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа или бизнес ангажименти. Във вторник ще имате важни или полезни за вас разговори с приятели по въпроси свързани с домашни или професионални дела. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес в семейството ви ще възникне напрежение или криза, която може да се обърне в нещо добро за вашето бъдеще. Поради тази причина избягвайте неразумни, прибързани или емоционални реакции, а следвайте естествения ред на събитията. Ако сте ангажирани с наследствено дело, имате грижа за наследствен имот или друг ангажимент свързан с възрастен роднина, днес може да очаквате благоприятно развитие на тези свои дела. Във вторник обърнете повече внимание на роднини родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник трудно ще реализирате свои планове свързани с пътуване или с хора от други места, най-вероятно защото вие самите ще зависите от други хора. Възможно е някои от вас да пътуват поради необходимост. Възможно е да получите разочароваща ви новина от друго населено място. Днес може да проведете важни разговори или да вземете решения свързани с обща дейност и ангажименти. В работата си не пренебрегвайте коментари или информация от хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft