Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби новина свързана с пари

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби новина свързана с пари
36566
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби новина свързана с пари

Понеделникът ще бъде един наистина прекрасен и плодотворен ден, в който болшинството от зодиите ще имат много ангажименти на главата, които трябва да свършат, но в крайна сметка ще се справят с всичко и то по най-блестящия начин. Приятни изненади ще има, както и такива, които самите вие ще трябва да подготвите. 
 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще обмисляте свои действия, които ще имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви.

Тези ваши действия вероятно ще имат отношение към дела свързани с образование или кариера. Това ще бъде благоприятен ден за работа млади хора. В някои случаи ще ви се наложи да посетите училище или работно място свързано с вашето дете. 
 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде ден, в който ще преживеете изненада свързана с човек, когото познавате. Днес ще сте по емоционални от обикновено и това може да бъде причина за различни сложни ситуации. В понеделник не се страхувайте да вземете важно решение или да направите промяна в начина си на живот. Избягвайте да се товарите с негативни мисли и страхове. 
 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в началото на седмицата ще имате очаквания за развитието на най-различни събития, като някои от тях определено ще ви изненадат с посоката, която ще поемат. Това особено важи за личните ви и семейни отношения. Днес благоприятно влияние върху плановете и ангажиментите ви ще има жена, в случай че сте ангажирани с разрешаването на сложен проблем. Понеделник вещае грижи свързани със здравето на човек до вас. 
 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате ангажимент свързан с документи, банка, плащане на битови сметки и други. Ще получите новина свързана с пари, която ще касае лично вас или домашните ви дела. Понеделник ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и за развитиена личните ви дела. Минали събития не бива да ви товарят със страхове от повторение на една и съща грешка.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft