Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в понеделник очаквайте събития, свързани с пари, Близнаци, Везни и Водолей старт на ново, свързано с пари

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в понеделник очаквайте събития, свързани с пари, Близнаци, Везни и Водолей старт на ново, свързано с пари
40475
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в понеделник очаквайте събития, свързани с пари, Близнаци, Везни и Водолей старт на ново, свързано с пари

Активен и доста зает понеделник. Именно това е най-правилната характеристика за деня.

Опитайте да мобилизирате силите си и да се подготвите за това, което следва. Вечерта прекрайте вкъщи сред приятна компания!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник очаквайте събития, които ще имат връзка предимно с пари, имущество или жилище на ваши родственици. В понеделник ще възникнат неочаквани събития в работата ви свързани с различни промени или нововъведения. Денят предполага пътуване или контакти с хора от различни разстояния. Днес бъдете дипломатични в отношенията си с хора, на които разчитате за помощ или подкрепа. Това ще бъде благоприятен ден за важни решения за жените от тези три зодиакални знака. Мъжете ще са нетърпеливи, докачливи, лесно предизвикващи конфликти и сблъсъци. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще възникне временно притеснение свързано с пари или с финансов документ. Този ден може да зарадва мнозина от вас с новина свързана с приятели. Това ще бъде благоприятен ден за романтични преживявания, за срещи със стара или нова любов и др. В края на деня мнозина от вас ще преживеят лично удовлетворение от добре свършена работа. Мъжете ще имат ден за важно планиране на дела, които ще ангажират вниманието ви през следващите 8 - 9 дни. Жените ще трябва да намерят компромисен вариант за неприятности, които са възникнали по тяхна вина през изминалата седмица. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде благоприятен ден за стартиране на нови неща, които имат важно значение за финансовото ви и имуществено състояние. Денят вещае успехи и късмет за активните и амбициозни хора. Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване както с цел работа, така и по семейни или лични причини. Жените ще имат интересни срещи и разговори с приятели. Възможни са нови познанства с хора, които инцидентно ще се появят в живота ви. 
Мъжете ще са ангажирани с дела свързани с пътуване или с хора от други села, градове и държави. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник е ден, в който ще трябва да бъдете търпеливи. Не се страхуватейт от компромиси и не налагайте волята си на всяка цена. Финансовите ви дела в повечето случаи ще зависят от други хора. Внимание ще изиска здравето на роднина или приятел. Мъжете да се пазят от загуба или грешки поради немарливост, невнимание, самонадеяност. Жените ще имат повече професионални или бизнес задължения, които ще изискат по-голяма концентрация, организираност и бързина при тяхното изпълнение. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft