Ако сте Рак, Скорпион и Риби във вторник поводи за радост, Близнаци, Везни и Водолей подарък, покупка или други събития

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби във вторник поводи за радост, Близнаци, Везни и Водолей подарък, покупка или други събития
10010
Ако сте Рак, Скорпион и Риби във вторник поводи за радост, Близнаци, Везни и Водолей подарък, покупка или други събития

Утре в Безмилостен град-Агях заповядва на хората си да намерят Джемре, Шениз се приготвя да заглади вината 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате причини за по-динамична комуникация с близки родственици и приятели. В много отношения това ще бъде сложен ден за вас, поради различни причини.

Възможно е емоционално да преживявате неприятности от последните дни или да имате подтиснато настроение поради неосъществено желание или план. Жените над 35 години ще са докачливи и с поведението си лесно може да предизвикват спорове или конфликти. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, за вас ще бъде важно днес да поддържате комуникация със своите роднини и разбира се преди всичко с тези, които не са до вас. Ще имате комуникация в сънищата си чрез хора от Отвъдното и ще ви развълнуват общите ви преживявания. Вторник ще бъде запомнен с важно събитие или новина свързана с момиче или с млада жена. Вторник ще благоприятства действия свързани с покупка или с продажба на стоки, вещи или имущество. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще посрещнете вторник с по-голям оптимизъм и с добро настроение. Непознатите или трудните по характер хора могат да ви създадат временен дискомфорт, но вие ще съумеете да хармонизирате тези отношения. Днес може да ви зарадва подарък, покупка или други събития свързани с хора, с които имате специални отношения. Неочаквано събитие ще възникне около дете или млад човек. Момчетата и младите мъже ще имат сложен ден и да избягват рискови действия и начинания. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате повече поводи за радост или ще имате повече приятни преживявания. Като цяло във вторник ще имате различни приятни поводи за разговори, срещи или събирания предимно с жени. На мнозина ще има се наложи да се ангажират с проблемите на други хора. Днес избягвайте прояви на дребнавост и не преувеличавайте трудностите, които имахте напоследък. Не губете времето си в оплаквания или съжаление за пропуснати възможности, неуспехи или провали. Днес трябва да гледате смело напред, защото ви очакват важни дела. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft