Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък благоприятен ден за финансите, Близнаци, Везни и Водолей време за любов

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък благоприятен ден за финансите, Близнаци, Везни и Водолей време за любов
16107
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък благоприятен ден за финансите, Близнаци, Везни и Водолей време за любов

Петъкът ще бъде един вид "подготовка" за събота и неделя, защото много от хората ще планират пътуване или къде и как ще прекарат съботата и неделята, които ще са отново слънчеви и приятни. Жените около средна възраст е въземожно да чуят клюки, които ще ги настроят погрешно срещу тяхна близка или добра приятелка, която ще се наложи да им обяснява истината, за да не се притесняват .

Денят ще бъде изпъстрен е емоции и изненадващи срещи, които ще са наистина светъл лъч в сивото ежедневие на няколко от зодиите.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще организирате реализацията на различни идеи свързани с дома ви. Възможно е да срещнете неразбиране, противопоставяне или да се ядосвате на неумението си да убеждавате другите. Днес избягвайте на всяка цена напрежението в дома си. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще преживеете емоционално събитие в живота на човек от кръга ви приятели. Вероятно това ще е свързано с разочарование или друга неприятна ситуация. Това ще бъде интересен ден за нови познанства, тъй като те ще бъдат с интересни, странни и загадъчни за вас хора. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще отделите повече време за разговори, срещи или друг вид контакти с хора от различни разстояния. Това ще бъде благоприятен ден за освежаване или ремонтиране на вещи в дома. Петък ще бъде благоприятен ден за семейни или любовни събития и преживявания, за пътуване с цел отдих или туризъм.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще обсъждате предстоящ разход свързан с родственик. Днес мнозина ще са в очакване на новина или информация, свързана с развитието на една неприятна ситуация или проблем. Петък ще бъде благоприятен ден за финансови отношения с хора от близо и далеч. 

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft