Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък благоприятен ден за любов, Близнаци, Везни и Водолей предложение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък благоприятен ден за любов, Близнаци, Везни и Водолей предложение
23215
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък благоприятен ден за любов, Близнаци, Везни и Водолей предложение

Четвъртъкът ще е ден за любов между зодиите. Единствено на любовния фронт нещата ще вървят както трябва и без напрежение.

Струва си да обърнете внимание на половинката си и заедно да се отдадете на ласки и вниманието ,което не сте успявали да получине напоследък изцяло ще е посветено само и единствено на вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за изпълнението на някои от своите ежедневни задачи, днес ще разчитате в голяма степен на съдействието на човек от семейството си. Възможно е обаче този човек да ви разочарова със своите действия. Днес не се натоварвайте физически и бъдете по-отговорни за собственото си здраве. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате ангажимент свързани с дете или с по-млад от вас човек. Възможни са разходи свързани с ваши роднини или уреждане на други финансови отношения. В четвъртък са възможни малки приходи в бюджета ви, но като цяло контролирайте разходите си. Минали събития или хора, които са в Отвъдното ще са повод за разговори с приятели. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа свързана с пари или с финансови документи. Използвайте този ден за контакти с представители на държавни, банкови или други институции. Едно от важните събития през този ден ще бъде свързано с човек от кръга ви колеги, клиенти или ръководители. Разговор или предложение от страна на човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни ще ви зарадва. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък вероятно ще се ангажирате със среща или събиране, за което предварително ще имате уговорка. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на дела свързани с документи. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за уреждане на любовни недоразумения и противоречия. През този ден обаче може да възникне неприятен конфликт с ваш бивш брачен партньор, с когото имате да уреждате все още неразрешен проблем. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft