Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в неделя спорна ситуация! Близнаци, Везни или Водолей благоприятен ден!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в неделя спорна ситуация! Близнаци, Везни или Водолей благоприятен ден!
3654
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в неделя спорна ситуация! Близнаци, Везни или Водолей благоприятен ден!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще преживеете различни неразположения, ще сте чувствителни или докачливи. Този ден ще изиска от вас по-голяма отговорност при изпълнението на ангажименти свързани със семейството ви.

Днес ще имате благоприятен ден да направите дома си по приветлив и удобен за живеене. 
Овен - днес ще организирате по възможно най-добрия начин финансовите си дела за новата седмица. 
Лъв - днес очакванията ви ще са по-различни от реалните събития, но едва ли ще останете разочаровани. 
Стрелец - новините днес могат да ви развълнуват, озадачат или променят някои ваши планове за следващата седмица. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще сте склонни да се паникьосвате за незначителни неща. Това, което ще се появи в живота ви днес ще бъде важно и не бива да бъде пропуснато или пропиляно. Днес ще научите интересни неща, чрез хора които ще гостуват в дома ви, или с които ще разговаряте по телефона. Здравето на човек, когото познавате ще продължи да ви притеснява. 
Телец - днес може да продължите с една по-спокойна почивка, без специални ангажименти. Имате нужда от повече време за възстановяване след напрежението през изминалата седмица и преди новата да стартира. 
Дева - срещите и контактите ви днес ще са почти винаги с някаква важна цел, независимо дали ще бъде за вас или за другите хора. 
Козирог - не занемарявайте семейните си задължения. Днес мнозина ще имат нужда от вас!

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде благоприятен ден за работа в дома, използване на нови уреди в кухнята или нова битова техника. Днес ще получите новина, която ще ви успокои относно събитие, което сте преживяли през седмицата. Възможна е среща с жена, с която ще разговаряте по важна и за двете страни тема. Като цяло неделя ще бъде благоприятен ден за важни разговори, след които ще намерите разумни решения за бъдещето си.
Близнаци - днес ще обмисляте едно по-динамично развитие на финансовите си дела, на ангажименти, от които ще очаквате реални приходи през новата седмица. 
Везни - денят няма да бъде динамичен ден за вас. Най-вероятно ще се фокусирате върху вече започнати задачи. 
Водолей - младежите от този зодиакален знак да са много внимателни с приятели, които обичат неразумни, екстремни действия и преживявания. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще ви се наложи да се ангажирате със задачи свързани с дома и семейството ви, които ще изискват от вас по-голяма отговорност при тяхното изпълнение. Днес ще бъде важно да съхраните разбирателство и хармония в отношенията си, ако се стремите да постигнете важен за вас успех. В неделя ще възникне спорна ситуация с човек, който може да използва обиди или обвинения срещу вас. В любовта избягвайте разговори свързани с ваши предишни връзки, които могат да предизвикат неприятна ситуация. 
Рак - неделя ще бъде подходящ ден за любовни преживявания и за нови познанства. 
Скорпион - днес по-скоро ще планирате бъдещите си действия, отколкото реално да се ангажирате с тяхното изпълнение. 
Риби - няма да ви липсват тревоги и притеснения, но и паниката няма да ви бъде в помощ. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft