Ако сте Телец, Дева и Козирог, във вторник приятна изненада, Овен, Лъв и Стрелец, възможност да положите основите на ново начало,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог, във вторник приятна изненада, Овен, Лъв и Стрелец, възможност да положите основите на ново начало,
11891
Ако сте Телец, Дева и Козирог, във вторник приятна изненада, Овен, Лъв и Стрелец, възможност да положите основите на ново начало,

Късметът ще съпровожда представителите на зодиака днес. Опитайте се да превърнете времето си във вълнуващо изживяване.

Насладете се на всичко, което ви се случва и не се тревожете за нищо друго.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате възможност да положите основите на ново начало в личен или в професионален план. Ще имате достатъчно ясна представа какво искате да направите и кой е най-добрия начин да постигнете желания резултат. Днес могат да ви разочароват приятели или съседи с тяхното отношение към вас, с неразумния си начин на живот или с нещо друго. Днес е възможно да се зарадвате на писмо или съобщение, което очаквате. 
Овен - труден ден, в който ще ви се наложи да преодолеете някои спънки и затруднения. Всичко ще зависи от психологическата ви нагласа и умението ви да запазвате самообладение, сила на духа и добро настроение. 
Лъв - благоприятен ден за развитие на важни за вас контакти и отношения с хора от различни населени места. 
Стрелец - днес ще имате много ангажименти и натоварването не бива да ви прави нервни и неспокойни. Грижете се за собственото си духовно здраве. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник ще бъде успешен ден за вас в много отношения. Една покана или предложение ще ви изненадат приятно. Вторник ще бъде подходящ ден за интелектуални занимания. Днес ще бъде важно да не допускате никаква паника в мисли и в действия, което единствено може да провокира някаква загуба или застой. 
Телец - днес мислете преди да говорите и преди да вземате решения. Не допускайте думите ви да нараняват други хора...
Дева - добър ден за работа с документи, пари и различни други формалности. 
Козирог - младите жени ще имат продуктивен ден за добри финансови резултати от работа, от интелектуална или творческа дейност. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за срещи или събирания, за разговори свързани с бъдещото развитие на ваша любовна връзка и др. Днес бъдете щедри към любимите си хора. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или раждане на дете. 
Близнаци - напрежението ще е най-вече върху жените над 35 годишна възраст. Някои събития или новини могат да ви изненадат, но избягвайте паника и стрес. 
Везни - трудно ще запазвате самообладение, но днес е ден, в който ще трябва да покажете до каква степен сте стигнали в развитието си като личности. 
Водолей - чудесен ден с възможности за изява, развитие на важни планове и контакти. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник навлизате в един нов цикъл на развитие, в който ще бъде добре да вложите максимални усилия да реализирате своите идеи и планове. Разбира се, тяхното изпълнение ще се нуждае от повече време, но важното е да започнете днес с ясно изграден план за действиe. Във вторник ще ви бъде трудно да работите с документи от финансов характер, или ще възникнат неочаквани затруднения, допълнителни усложнения и др. Днес ще имате желание да зарадвате с нещо специално ваши близки хора и най-вече собствените си деца (за тези, които имат такива). 
Рак - домашните задължения и задачи днес трябва да са ваш приоритет. 
Скорпион - днес новите познанства носят със себе си важни послания и информация. 
Риби - мнозина от вас днес ще се наложи да отидат някъде, да се срещнат с някого, да присъстват на някаква среща или събиране.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft