Ако сте Телец, Дева и Козирог, в сряда изненади, Близнаци, Везни и Водолей ще се зарадват на пари

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог, в сряда изненади, Близнаци, Везни и Водолей ще се зарадват на пари
27110
Ако сте Телец, Дева и Козирог, в сряда изненади, Близнаци, Везни и Водолей ще се зарадват на пари

Активен процес преследва представителите на зодиака и днес. Може да изпитате лики затруднения, но в крайна сметка ще се справите, ако проявите воля.

Не се колебайте да вземате важни решения!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес мнозина ще преживеят среща или събитие свързано с дете или с млад човек. Сега може да ви зарадва новина относно човек, когото познавате и който живее в друго населено място. Ще имате благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от далеч. Ще ви се наложи да вземете важно решение, което не бива да отлагате. Днес основните ви задачи и отговорности ще са свързани с вашия дом и семейство. 
 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, изненадите в сряда ще са свързани с работата или с бизнеса ви. Те по-скоро ще са вследствие от предишни ваши действия и решения. В сряда може да ви зарадват пари, които ще дойдат от различни източници. Избягвайте неприятности с жена, чието развитие няма да може да контролирате. Адаптирайте се бързо към неочакваните промени или събития, които ще възникнат днес. 
 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване е било забавено или отлагано досега поради различни причини. Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с роднина. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе удобства и настроение. Задълженията в дома ви не бива да ви създават негативни емоции. Поемете своите отговорности и задължения без да мърморите. 
 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда от вас ще се изиска повече твърдост и увереност в действията ви. Вашата сила ще бъде в умението ви да следвате своите цели и планове за деня, без да пилеете времето си и без да следвате сляпо хората около вас. Връзките с чужбина могат да имат интересно и успешно развитие. Днес търсете сговор и хармония в отношенията си с хора, с които ще имате контакти. Този ден ще благоприятства любовни срещи и преживявания. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft