Ако сте Телец, Дева и Козирог в четвъртък ще се радвате на получаването на пари,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог в четвъртък ще се радвате на получаването на пари,
28282
Ако сте Телец, Дева и Козирог в четвъртък ще се радвате на получаването на пари,

Четвъртък е ден, през който трябва да очаквате еентуални обществени промени. Всичко това обаче, не бива да ви тревожи, защото каквото и да се случва, то ще бъде във ваша полза.

Не се забърквайте в неприятности и всичко ще е наред!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще преживеете изненада в дома или на работа. Хубавите събития днес ще са свързани със семейството и с кръга ви роднини. Днес ще имате благоприятно време за реорганизиране на ваши бъдещи планове. Мнозина от вас ще се зарадват на пари или важен успех. Комуникацията ви с млада жена ще ви донесе интересна и полезна за вас информация.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще преживеете притеснение около една новина или събитие. Денят ще се запомни с контакти със стари приятели. Днес може да се зарадвате на получаването на пари или да се облагодетелствувате чрез финансов документ (договор). Нечии действия или коментари ще предизвикат у вас различни съмнения или подозрения. Внимание ще изиска здравето ви, не се натоварвайте и си създайте режим на работа и на почивка.   

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък гледайте смело напред. Не се обръщайте назад към миналото си. Днес ще ви зарадва събитие или новина на работното ви място. В четвъртък може да ви развълнува новина свързана с роднина. Днес може да организирате някои от плановете си за почивните дни. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате благоприятно време за пътуване. Днес успехите ви ще зависят от собствените ви решения, които ще бъдат на база събрания досега житейски опит. Не повтаряйте стари грешки, само защото смятате, че времената и обстоятелствата са по-различни. Плановете свързани с дома и семейството ще имат възможност да се реализират, ако са съобразени с реалните ви възможности. Неприятностите днес (където възникнат такива) ще ангажират вниманието ви през следвашите 4 - 5 дни. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft