Алена с прогноза за 2020 г.: Годината на Уран, Предстои ни година на трудности, Кармична разплата, но и на градеж!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Алена с прогноза за 2020 г.: Годината на Уран, Предстои ни година на трудности, Кармична разплата, но и на градеж!
4150
Алена с прогноза за 2020 г.: Годината на Уран, Предстои ни година на трудности, Кармична разплата, но и на градеж!

Ето какво предрече Алена за следващата 2020 в. в интервю за "Марица":

- Каква 2020 година ни предстои? Кои ще са най-сериозните предизвикателства? За какво ще е най-благоприятна?

- Предстои ни година на трудности, изпитания, конфликти, разруха, но и на рутина, работа, спокойствие, градеж.

Докато Юпитер през 2019 година водеше до войни, битови драми, агресия  и смърт  заради една изречена дума, Уран и без изречена дума ще руши всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее без да му се полага, да завземе нечии дом, територия на друга държава, само защото цели власт над хората, а защо не и над цялото човечество. Разрухата от една страна води до осъзнаване, че алчността и обвързаността със старото блокира развитието на всеки човек. От друга, помага върху основите, ако са стабилни да започне нов градеж, морален и материален, който да води към върхове в следващите девет години, до новото мощно влияние на Уран и числото на годината - 4. Успехът е гарантиран, ако се отдадем на рутината и натрупания опит, ако разчитаме на знанията и интелекта си.  Провала е сигурен, ако решим да се настаним наготово в нечия чужда обител без оглед на средствата и за сметка на чуждото нещастие или провал. Планетата е жив организъм, който попива нашите трепети, положителни или негативни. От нейното влияние и положение през годината зависи дали ще сме заредени с желание да творим, с оригиналност и интелект, или мнозина ще изберат да се скрият сред посредствената тълпа и да се превърнат в невидими заради личните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време трудно ще възстановят загубените позиции. Помнете – една година е миг вдишване за Вселената, но за нас е изпитание, за което след 12 месеца получаваме награда и наказание. Характерни за годината са множество трудности във всяко отношение, които, често неочаквани, ни учат на постоянство, на умение да бъдем издръжливи и търпеливи. Този е пътят да постигнем целите си, да се развиваме, по-лек няма. Всичко ново през 2020 по-лесно ще намира своето място под Слънцето. Дори невъзможни идеи ще бъдат осъществявани и вместо с отрицание ще се възприемат като естествена част от живота.

- Това, че годината ще е високосна, прави ли я особено успешна за нови проекти, нов бизнес, нови връзки, раждане на бебе? Ще бъде ли като цяло година на баланс, просперитет, щастие?

- По-специални или превилегировани за нещо години в календара не съществуват. Всека година има своето положително и негативно влияние. Не е от значение дали годината е високосна или не е, за да успяваме, да творим, да надграждаме. Всичко зависи от нас самите, ако се съобразим с вибрациите на личните си години, които са следствие от календарните и избягваме начинанията в трудната или емоционалната си лична година. Всеки, които  реши да тръгне без страх към новото, но не прибързано и импулсивно, а с разума си и подкрепен от действия основани на реалностите, не на фантазиите и мечтите да очаква успех в годината на Уран и вибрацията на трудности 4. Годината може да е изненада само за родените на 29 февруари, които са орисани да празнуват рожден ден през 4 години, а между единия и другия да надграждат, за да не пилеят живота с тайничка надежда и в очакване на чудеса. През 2020 година родените на 29 февруари са длъжни да направят нов скок към поредния връх, да печелят добре, но и да творят само положителна карма. А мотото на година е „ТРУД, ПАРИ, ЗНАНИЯ“  - всеки с труда си ще печели пари, а когато има достатъчно ще обогатява знанията си и с пътувания по света. Всичко може да е ново и в личен и в професионален план, ако на старото е дошло времето да приключи. Любов, брак, бебе - и тази част от човешкия живот ще е като през всяка година. Високосната не е по-специална.

- На кои зодии ще им върви най-много? Кои ще бъдат изправени пред най-сериозни изпитания през 2020-та?

- Зодията няма никакво значение за успеха или провала на личността през която и да било година. Зодиакалния знак като проекция на зодиакалното съзвездие е понятие за съвкупност от качества, положителни и отрицателни, а не живо същество. Поради тази причина годината на Уран не би могла да е благосклонна към някои зодии и изпълнена с изпитания за други. Дори ако кажем, че Уран ще помага на родените във Водолей, като управител на знака, това е най-общо казано. За някои от родените във Водолей годината ще е върхова в професионален план, за други - пълен крах. Човекът и неговите индивидуални характеристики в рождената му карта твори своя личностен успех или провал през годините. Обобщено правило не съществува. Първо, трябва да се изчисли номерологично личната година на човека. Ако тя е с вибрация 4 или 9, трудностите ще са ежедневие, а заради емоцията са чести скандалите, приключването на отношения, провалените проекти, оптимизмът който сякаш от нищото се превръща в песимизъм, водещ по-слабите хора до безпътно отчаяние и омраза към всичко.

- Кои ще бъдат най-благоприятните за нови бизнес и инвестиции периоди идната година? Кои сектори ще бъдат най-успешни? Кога през 2020-та не е препоръчително да предприемаме сериозни бизнес начинания?

- Няма забрани. Не годината проваля което и да било бизнес начинание или инвестиция, а недобрият анализ, проучване, планиране. Мнозина започват бизнес дори без да имат представа дали планетите в тяхната рождена звездна карта им разрешават частен бизнес. Регистрират фирма на късмет, без предварителна астрологична прогноза кога е най-подходящата дата или името е печелившо, взимат кредити... и после какво друго освен крах и фалит да очакват. През 2020-а,  годината на Уран ще спечелят повече тези, които инвестират в технологии на бъдещето във всеки сектор на икономиката. Сами викаме проблемите, кризата, фалита, когато предприемаме крачката към сериозен или малък бизнес,  подписваме договори,  сменяме работата си в периодите на ретрограден Меркурий, които са следните за 2020 година: Меркурий е ретрограден в Риби в периода 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 г., 05.49 ч. Меркурий е ретрограден в Рак в периода 18 юни, 06.59 ч. – 12 юли 2020 г., 11.27 ч. Меркурий е ретрограден в Скорпион в периода 14 октомври,  03.03 ч. – 3 ноември 2020 г., 19.50 ч.

- Как ще се отрази 2020 на любовните отношения? Кои зодии ще имат най-голям шанс за любовно и семейно щастие?

- Разделите може да са повече, защото изживели времето си партньорства съществуващи по инерция, ще бъдат разрушени от Уран. Новата любов и новите по-смислени отношения ще зарадват мнозина. Когато пламне, любовта не се интересува нито от година, нито от зодиакален знак, тъй че няма зодии с по-голям шанс за любов и семейно щастие. Ако партньорите са подходящи зодията е без значение, а само съответните домове в тяхната партньорска звездна карта разкриват ще я бъде ли връзката или не. В годината на Уран мнозина ще създадат семейство. Две са предупрежденията при създаване на семейство. Първото е Съдбовната забрана за брак и на двамата партньори да е отпаднала. Ако не е, бракът е обречен на развод, извънбрачни връзки, формалност, дори домашно насилие. Второто е ако бракът е по сметка. В този случай е задължително сватбеният ден да не съвпада с периодите на ретрограден Меркурий, особено ако се сключва предбрачен договор. Дори Съдбовната забрана за брак на двамата партньори да е отпаднала, бракът по сметка бързо приключва, наказан от Меркурий.

- Наистина ли 2020 г. ще бъде най-добрата за брак от 50 години насам, както твърдят европейски астролози? 20.02.2020 или 02.02. 2020 – това ли ще са идеални дни за сватба?

- Сигурна съм, че тези "астролози" са анонимни. С вибрацията и датите на годината се занимава нумерологията, а европейските, ще кажа бъдещи нумеролози, аз започнах да обучавам колегите си от Съюза на германските астролози преди пет години, но и те още не са стигнали до тези дълбини на знанието, че да дават такива крайни мнения. Никой държащ на името си нумеролог или астролог не би рискувал да стане за смях с такива лишени от всякакъв смисъл бомбастични фантазии. Вибрацията на Уран и 2020 година е 4, а вибрацията въпросната година, от преди 50 години, от която насам нямало добри години за брак – 1970, е с вибрация 8. 2020 година е на Уран разрушаващ старото и изживяло времето си, за да дойде новото, онова, което доскоро е било бъдеще, мечта, надежда. 1970 година е на Сатурн - планетата на ограничението, на осъзнаването, на принудата към дисциплина, показваща ни невидимите сенки от миналото, Сатурн, планетата на мъртвите. - Къде виждате нещо общо между двете години? - Цялата 2020-а е подходяща за създаване на семейство, както и всяка друга година. Видимо е плъзнала истерията за сватбен ден на 2.2.2020, както и на 20.2.2020, въпреки че в датите освен повторението на нули и двойки няма нищо мистично, късметлийско или каквото и да е обещаващо семейно щастие и хармония, нито са огледални дати съгласно традиционното тълкуване по смисъла на номерологията.

Дати като дати, но се оказва непосилно за разбиране интелектуално упражнение от не малко млади хора, внушили си несъществуваща символика в повторението на цифрите в датата, пренебрегвайки другото суеверие, също без каквото и да било значение, че 2020 година е високосна. Датите 2.2.2020, 20.2.2020 и 29.2.2020 са с вибрация 8, на кармична разплата. Въпреки, че тази вибрация се променя когато става дума за личен ден, месец, година на сватбеното тържество, на някои от избралите ги за сватбен ден тя ще се припокрива с техния личен ден. Никога не бил препоръчала ден първи от семейния живот да започва на ден на кармична разплата.

- Политическият календар на 2020 г. не включва редовни избори у нас. Спокойна ли ще бъде 2020-та в политически план? Ще се появят ли нови политически играчи – партия на Мая Манолова, Цветан Цветанов?

- Там, където има демокрация, а не диктатура, политиката винаги ще е изпълнена със сблъсъци, дори война. Нищо по-различно няма да е спрямо предходните години. Животът в България е подвластен на ежедневни трудности във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България - 27.10.679 година, като вибрация на годината, която ги удвоява. Безмерното политическо бърборене и противопоставяне на жадните за власт към управляващите твори неувереност и нежелание, дори отказ на народа ни да се съобразява със законите на държавата. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и година на трудно овладявани на емоции за президента. Ако разумът отстъпи, е възможно противопоставянето да избухне в крайни проявления. Премиерът и министрите да премълчават до последния момент за намеренията и плановете си, за да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други държави заради родни предатели битуващи  във всички нива в управлението на България, както и в Народното събрание. Ако Мая Манолова реши да прави своя политическа формация, това ще е толкова неразумно, колкото и кметската й кандидатура за София. Кандидатура - предварително обречена, независимо кой какво й е внушавал или обещавал. През януари 2019 година казах, че г-жа Йорданка Фандъкова ще спечели четвърти кметски мандат. Пред януари 2019 година написах, че г-жа Манолова няма подкрепата на звездите, за да спечели кметския стол в София. До изборите още много пъти го повторих. Преди да си хвърли оставката като омбудсман и да изгори всички мостове зад себе си, без да е сигурна, че пред нея има нови, г-жа Манолова беше наясно с астрологичните предупреждения, че тръгва по път, който ще я отведе в нищото, но някой поласка нейното самолюбие и я накара да повярва, че е по-силна от заложеното й. Г-жа Манолова няма шанс нито лидерски качества, за да се превърне в значим фактор в българската политика. Нейната сила е в рушенето, а не в съзиданието, тъй че ще е грешка, ако създаде собствена политическа формация, но знам, че няма да е съгласна с астрологичният ми съвет.

- Ще ни изненада ли Годината на плъха с природни катаклизми или изблици на насилие? Предстоят ли неочаквани изпитания – нова икономическа криза, атентати, бежанска вълна откъм Сирия  през Турция например? 

- Годината на Металния плъх ни налага своите изисквания, които имат допирни точки с тези, наложени ни от Земния глиган – непоносимост към меркантилността, наказания за непочтените действия и помисли, подкрепа за честните, дейни и идейни хора. В годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при изпълнение на поставените задачи. Плъхът умее да дарява щедро, но само тези, които са го заслужили. В комбинация с годината на Уран може да даде много, но и да отнеме много според заслугите на всеки един от нас. Във финансово отношение можем да постигнем стабилност заради пестеливостта на Плъха, който никога не се жали от недоимък, защото е готов да пожертва и личните си интереси, и хобито си дори, но да спастри за черни дни. Допълнителна работа не бива да отказваме. Можем да влагаме спечелените пари и да живеем от лихвите или приходите от успешни инвестиции, но всичко, което предприемаме, да е с мярка и без надскачане на собствените възможности.

- Какви цветове, аксесоари, символи, талисмани ще ни гарантират здраве и душевен комфорт в годината на Металния Плъх? 

- Заради влиянието на Уран можем да носим тоалети в тъмносиньо, морскозелено, лилаво, бижута с аметист, бисер, корал, син сапфир. Заради влиянието на Металния плъх е задължителна фигурка на плъхче в дома ни, което да ни носи пъргавина и да ни помага за наложителните бързи, но правилни решения. Неговите цветове са синьо и виолетово, а минералите топаз и рубин.


 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft