Асиметричен боб - Идеи, които ще ви помогнат да изглеждате добре поддържани

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Асиметричен боб - Идеи, които ще ви помогнат да изглеждате добре поддържани
2535

 Асиметричният боб е чудесна възможност да скриете някои несъвършенства на лицето. Подстригването придава обем, прави косата управляема. Обемът на косата и наслояването са точно това, което искам да посъветвам жените след 40 години.

С възрастта косата на жените става по-груба, по-често се изтънява и дори се появява сива коса. Съвременните тенденции помагат за поправяне на ситуацията. И ще коригираме ситуацията само с помощта на желаната прическа - боб.

Характеристики на подстригване

Боб със сигурност изглежда добре на жени от всички възрасти. Лесно е да го промените от класически стил на смел, дръзки. Той е страхотен за оцветяването. Можете да експериментирате както с един тон, така и да нанесете многоцветно оцветяване. Подстригването се прави на къси и средни дължини на косата.

В същото време обемът се концентрира върху короната и задната част на главата и се постига благодарение на градуираните нишки. Боб коригира формата на лицето и се комбинира с различни видове бретон. Това е още една причина бобът да е чудесна алтернатива за жени на 40-50-те години. Бретонът е невероятен елемент за преобразяване, който ще ви накара да изглеждате по-млади.

Асиметрия в модата

Асиметрията набира популярност отдавна. Тя ще остане същата през 2021 година. Асиметричният боб се различава от класиката по дължината на нишките от лявата или дясната страна. По този начин, красиво рамкиране на лицето и подчертаване на скулите.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft