Астронаръчник: Ето какво НЕ трябва да правите в периода до 22 юли!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Астронаръчник: Ето какво НЕ трябва да правите в периода до 22 юли!
2693
Астронаръчник: Ето какво НЕ трябва да правите в периода до 22 юли!

Царуването на Рака започна на 21 юни и ще продължи до 22 юли. По-долу може да прочетете съветите на астролозите относно това какво трябва и какво не трябва да правите в следващия период .

Какво да правим:

Добре дошли, нови неща!  Сезонът на Рака съвпада с началото на лятото, а новият сезон означава нови възможности. Не пренебрегвайте промените! Оставете зад гърба си всичко, което ви тревожи, което не ви носи удоволствие, щастие и ползи като старите навици, хората, които ви влияят негативно и пр. Освободете място в живота си за всички нови неща, които ще дойдат!

По време на управлението на Рака ще забележите, че интуицията ви е изострена, което означава, че сте на прав път! Доверете се на инстинктите си, независимо дали те подсказват, че нещо не е наред, или ви предупреждават за нещо лошо.

Тъй като Ракът е семеен знак, домошар, това ще бъде страхотно време да украсите жилищното си пространство. Освен това се опитайте да прекарвате повече време с любимите си хора.

Какво да не правим:

Има голяма вероятност да се почувствате объркани по време на Сезона на Рака . Смело се изправете пред чувствата си, особено пред негативните. Оставете ги да излязат на повърхността и не се опитвайте да ги задушите. Въпреки това, не им позволявайте да ви контролират и помислете как се отнасяте към другите.

Преминаването на Марс в Телец на 4 юли може да увеличи нуждата ви да протестирате и да се придържате към принципите си. Опитайте се да правите компромиси и бъдете по-толерантни към различни идеи и мнения.

На 28 юни Нептун, планетата на мечтите и илюзиите, ще бъде в ретроградна позиция, което означава, че има голям риск да се изгубите в желанията си...

Не живейте в илюзии и не забравяйте, че животът е това, което се случва сега, в момента, а не това, което си представяме.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft