Астрологична прогноза за твоето и неговото слънце

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Астрологична прогноза за твоето и неговото слънце
11690

Тази малка хумористична астропрогноза е на известния петербургски астролог Алексей Вайнер. Провери доколко твоето "слънчице" се погажда със Слънцето в хороскопа на най-близките ти и любими хора.
  В хороскопа Слънцето олицетворява личността на човека. Съответно, става дума за личните отношения между двама души, не за бизнес, секс и семейни отношения, а именно за личните отношения, които зависят от това доколко приятелски са техните Слънца.
  За да се определи това, трябва да преброите дните от Вашия рожден ден до рождения ден на другия човек. При това трябва да се смята само напред, така както следват датите в календара.
  Например, ако си родена на 14 май, а той - на 5 септември, вземи календарче и пресметни - юни - 30 дни, юли и август - 2 пъти по 31, прибави още 17 дни от твоя рожден ден до края на май, плюс 5 дни от началото на септември до неговата дата. Общо стават 114. Намери съответния вариант и прочети какво означава личността на този човек за теб. Ако пресметнеш дните от неговия рожден ден до твоя (в нашия пример те са 251), можеш да прочетеш какво означава твоята личност за него.
  Ако нещо не ти хареса, не се огорчавай. Слънцето в хороскопа не отговаря за любовта и щастието ни, нито пък за личността ни, а само за общия психологически фон на нашите взаимоотношения.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft