29 Декември 2011
                
                183471
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Къпана питка за Нова Година
                                                                                                Капама за Нова Година
                                                                                                
                            Баница с късмети
                                                                                                Баница с късмети друг вариант 
                                                                                                Парфе с плодове за Нова Година
                                                            
                Баница с късмети
Яйцата се разбиват в купа. В кофичката мляко се сипва содата и се оставя да шупне. Добавя се към яйцата. Добавят се 1 и 1/2 ч.ч. вода, олиото, солта, сирене. Разстилат се корите, като всеки лист се залива с малко от сместа, като е добре последния лист да бъде по-обилно полят. Фурната се загрява предварително до 220-230 С. Късметите се написват и поставят на различни места в баницата, предварително увити във фолио. Пече се 30-40 минути до златисто. По желание се обръща, като се опече върху 3 обърнати чинии, за да бухне.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







