Бебешка каша с праскови
    
    
    
                
            
                18 Февруари 2014
            
            
            4625
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    1 добре узряла праскова
15 мл вода
60 мл натурално кисело мляко (био)
 
Обелете добре прасковата, измийте я и я нарежете на малки парченца. Смесете 15 мл. вода и 60 мл био кисело мляко. Сложете прасковата в съд с вода и оставете да се вари (5 минути след завиране на водата). Трябва да е добре омекнала. Пасирайте парчетата праскова, оставете да се охладят, след което добавете сместа с киселото мляко и разбъркайте добре, за да се съединят продуктите.
Съхранение: Кашата може да съхранявате във фризер - най-много за 24 часа.
Кашата е подходяща за деца над 6-месечна възраст и е достатъчна за около 2-4 порции.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








