Боровинково мляко
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5525
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	200 г пресни боровинки
	1 л прясно мляко
	захар на вкус
	Добре узрели червени или черни боровинки се почистват от дръжките, измиват се обилно с вода и се отцеждат.
	Смачкват се леко и се заливат с прясното мляко, предварително подсладено на вкус.
	Напитката се оставя да престои 1 час и се поднася леко охладена.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








