Бродет по Которски
    
    
    
                
            
                13 Февруари 2013
            
            
            9468
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	800 г различни видове риба
	олио
	3 глави лук
	4-5 скилидки чесън
	4 домата
	150 г бяло вино
	1 равна лъжица брашно
	дафинов лист, черен пипер, сол
Изпържваме в олиото нарязания на филийки лук, добавяме ситно нарязания чесън, брашното и пържим до пожълтяване. Наливаме виното и 150 г гореща вода, прибавяме нарязаните на кубчета домати, черен пипер, сол, дафиновия лист и задушаваме до омекване. Изваждаме рибеното месо, прецеждаме бульона, връщаме рибата и задушаваме на тих огън.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                








