В пресятото със солта брашно направете кратерче.
	Разтворете маята в млякото и я оставете да престои 30 мин.
	Сложете я в брашното заедно със захарта, маслото и яйцата.
	Покрийте добре измесеното тесто с найлон и го оставете на топло 1 час.
	Разтрийте добре маслото със захарта и загрейте сместа, като бъркате непрекъснато до леко кафеникав цвят.
	Налейте каймака, разредете с бъркане на бавен огън, прехвърлете в огнеупорен съд с капак и оставете сместа да изстине.
	От тестото оформете 12 бухти, които сложете в огнеупорния съд, оставете ги да поемат соса за около 15 мин. и печете под капак 20 мин. на 200 градуса.
	В малка купа разбийте яйцето, жълтъците, захарта и ванилията.
	Прибавете нишестето и внимателно разредете с топлото мляко.
	Сложете тенджерата на водна баня и бъркайте непрекъснато, докато се сгъсти соса.
	Сервирайте го топъл, а бухтите горещи. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








