Бърза пита с праз и сирене
    
    
    
                
            
                23 Октомври 2014
            
            
            29541
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Яйцата са разбиват с миксер, след това се добавят водата, олиото и млякото. Бакпулверът се смесва с брашното и след това постепенно брашното се добавя в течните съставки. Всичко се разбива на бавна скорост. След това се прибавят сиренето и ситно нарязаният праз. 
Сместа се поставя в намазнена и набрашнена тавичка с диаметър 34  см. и се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. 
Забележка:
Използваната в рецептата чаша е от 150 мл. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








