Бързи кюфтета от настъргани тиквички
    
    
     
                
            
                28 Юли 2015
            
            
            18908
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Обелете тиквичката по желание (не е задължително), след което я настържете и леко посолете, така че солта да извлече цялата течност от тиквичката. Отцедете я хубаво, като изстискате цялата отделена течност. Настържете лука и го добавете към тиквичката. Разбъркайте. Прибавете към сместа всички останали съставки - яйцата, магданоза, бакпулвера, солта, брашното и подправете по желание. 
Загрейте малко олио в тиган и пускайте вътре от сместа с лъжица. Изпържете кюфтенцата от двете страни, докато се зачервят, след което ги извадете и отцедете от олиото върху кухненска хартия. 
Настържете отгоре сирене и поднесете.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








