Бяла риба с горчичен сос
    
    
    
                
            
                22 Октомври 2012
            
            
            14992
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Добавете сол и черен пипер на филетата. Поръсете с малко индийско орехче. В един голям тиган добавете 4 супени лъжици зехтин. Поставете филетата от бялата риба и задушете добре от двете страни, докато покафенеят.
	В купа изсипете горчица, лимонов сок и 2-3 супени лъжици вода. Разбъркайте добре и изсипете в тигана сместа. Готвите ги за кратко, като непрекъснато ги поливате с направената салца. След като са готови, сервирайте, поръсвайки отгоре малко копър.
Освен с посочените видове риба може да приготвите ястието и с всякакъв любим вид рибно филе!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








