Важни грешки, които ви пречат да отслабнете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Важни грешки, които ви пречат да отслабнете
5378

Това са трите основни неща, които могат да се изпречат на пътя ви към отслабването. Три грешки, които често допускаме , дори когато следваме стриктни диети.

Бързото хранене

Може да е удобен избор след натоварен ден в офиса, особено когато залагате на диета от салати, зеленчуци или месо. Въпросът е, когато си поръчвате, дали можете да се въздържите от млечните шейкове и газираните напитки, или да откажете пай или сладолед за десерт. Трябва да внимавате храненето в ресторанти да не се превърне в навик. Хората, които се хранят навън поне два пъти седмично, трупат 5кг повече на година, от онези, които по-рядко излизат по ресторанти.

Пиете твърде много калории

Когато броим калориите, мнозина от нас пропускат да отчетат онези от напитките. Това е огромна грешка. Кафето, алкохолът и плодовите сокове могат да ви донесат цели 500 калории на ден, ако не и повече. Още по-лошото е, че калориите в напитките не ви засищат – така оставате гладни и не ядете по-малко, ако изберете някоя от тези напитки.

Теглите се ежедневно

Ежедневното теглене е най-сигурният начин да се откажете от диетата си. По-важно е да следите дългосрочните резултати и да се теглите например в края на всяка седмица, а не да е плашите от най-малките вариации в стрелката на кантара всеки ден. Ако целта ви е да отслабнете с половин или един килограм на седмица, ще се чувствате много по-добре когато видите този килограм да е изчезнал при първото си теглене, а не като наблюдавате колебанията в теглото си всеки ден, че дори и по два пъти на ден.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft