Вкусен тост с праз и сирене
    
    
     
                
            
                23 Януари 2013
            
            
            10995
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	няколко резена селски хляб
	стрък праз
	масло
	пълномаслена сметана за готвене (или заквасена сметана)
	добре узряло сирене (например Чедър)
Задушете добре нарязания на ситно праз в маслото, докато омекне. Отдръпнете от огъня и оставете няколко минутки да поизстине, след което разбъркайте вътре сметаната и настърганото сирене. Разнесете получената смес върху филийките хляб и ги запечете на грил или скара, докато сиренето приятно се разтопи. Поднесете топли.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








