Вкусна кашкавалена супа
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            24448
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 ч.ч. прясно мляко
	1 глава лук
	корени за супа - магданоз, морков, целина
	1 връзка пресен магданоз
	200 г кашкавал
	сока на 1/2 лимон
	30 г масло
Лукът и корените се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират заедно с млякото, половината от пресния магданоз и маслото. Полученото пюре се връща в бульона и се кипва отново. Щом заври, се прибавя настъргания кашкавал и се вари докато се разтопи кашкавала. Супата се поднася топла, поръсена с останалия магданоз и овкусена с черен пипер.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








