Възможно ли е да ускорим метаболизма си, или да го забавим

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Възможно ли е да ускорим метаболизма си, или да го забавим
5889

За съжаление организмът ни не се подчинява на нашите суетни желания, а на свои собствени и логически биологични закони. Защо културистите, дори когато свалят тегло, пак се хранят доста и на често? Защо най-добрата ви приятелка, за да отслабне, започва да яде по едно пакетче солети на ден и пак остава гладна и дебела? Какво знаят и прилагат атлетите, което убягва на останалите?

Отговорът на загадката се крие в нашия метаболизъм . Постоянно се говори за него - че трябва да се ускори, за да изглеждаме добре.

"Бавният метаболизъм" често служи като оправдание за хората, които не могат да отслабнат. Повдигат рамене и казват, че си е до структура, генетика и такъв им бил метаболизмът.

Много хора, които напълняват постоянно или не могат да свалят излишните килограми , заявяват: "Имам бавен метаболизъм." Удобно, но невярно. Дори да имате бавен метаболизъм, това не означава, че ви е съдено да сте с наднормено тегло до края на живота ви.

От друга страна, всички имаме познати, които поглъщат огромни количества храна, без да повишат теглото си и с грам... И нерядко тайничко им завиждаме, разбира се.

Ще се опитаме да разберем дали и доколко предопределен е нашият метаболизъм ни и как влияе начинът ни на живот и хранене върху него.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft