Гироси
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            11179
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Маята и захарта се размиват във водата. В купа се пресява брашното с щипката сол. Добавя се шупналата мая и се омесва тесто. Купата се покрива и се оставя за 20 минути. Втасалото тесто се разделя на 4 части. Всяка част се разточва на кръгла питка. Питките се пекат на сух, нагорещен тиган до златист цвят от двете страни. Поднася се със салата, пиле и т.н
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








