Готварски уроци: Как се прави Дамски карпиз - задължителният сладкиш от детството

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Готварски уроци: Как се прави Дамски карпиз - задължителният сладкиш от детството
Готварски уроци: Как се прави Дамски карпиз - задължителният сладкиш от детството
admin
Добавена от: admin
7018
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Разбийте жълтъците с 250 гр. пудра захар на пяна. Добавете олиото, млякото, брашното и бакпулвера. В намазана с олио и поръсена с брашно тава изсипете сместа. Сложете да се пече на 180 ° С. Когато блатът леко покафенее, извадете и намажете с конфитюр по избор (може и да е с цели плодове). Върнете във фурната за още десет минути на 150 ° С. След това отново извадете и разпределете върху сладкиша предварително разбитите белтъци със захарта (8 с.л.). Върнете още малко във фурната, докато белтъците съвсем леко порозовеят.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft