Готварски уроци: Как се прави любимата на всички салата Снежанка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Готварски уроци: Как се прави любимата на всички салата Снежанка
Готварски уроци: Как се прави любимата на всички салата Снежанка
admin
Добавена от: admin
52221
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг. кисело мляко
350 гр. кисели краставички
1-2 скилидки чесън
50 гр. орехи
1/2 връзка копър
1 ч.л. сол
30 мл. зехтин или олио

След като прочетете колко е лесно, никога вече няма да си я купувате готова!

1. Киселото мляко се поставя в марля и цедка, и се оставя в хладилник за 24 часа, за да се получи цедено кисело мляко. По-бърз начин е млякото да се сложи в по-дебела памучна кърпа и да се усуче в нея, за да се отцеди част от водата-суроватка, след което да се остави за няколко часа в хладилника да се доизцеди. 
2. Киселите краставички се нарязват на ситно. 
3. Орехите са нарязват или смилат на не много ситно. 
4. Чесънът се обелва и настъргва, а копърът се нарязва ситно. 
5. Всички съставки се поставят в купа и се объркват добре.

Дай твоята оценка:
4 от 5 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft