За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Десерти
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Готварски уроци: Как се прави сладкарски крем за всякакви видове торти, еклери или просто за хапване с лъжица
                                                                                                                                    Готварски уроци: Как се прави сладкарски крем за всякакви видове торти, еклери или просто за...
    
    
     
                
            
                26 Февруари 2016
            
            
            806792
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                 Десерти
                                
                            
                        
                        Десерти
                        
                            Готварски уроци: Как се прави сладкарски крем за всякакви видове торти, еклери или просто за хапване с лъжица
                    свързани рецепти
                        Мойте Рецепти
Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    1 л прясно мляко
3 жълтъка
7 лъжици нишесте
10 супени лъжици захар
1 пакетче ванилова захар
От млякото отделете половин чаша, а останалото поставете в тенджера на огъня да заври с 5 супени лъжици захар и ванилията. Отделеното мляко разбийте с нишестето, жълтъците и останалата захар. Сместа ще е много гъста, но така трябва да бъде. Когато заври млякото, бавно чрез непрекъснато разбъркване го добавете към гъстата смес. Когато добавите цялото мляко, поставете съда на огъня за още 2-3 минути, докато кремът се сгъсти. Не забравяйте да разбърквате. 
Този крем по желание може да модифицирате като добавите в него шоколад, ядки, кокос и пр., според вкуса и потребностите.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








