2 пълнозърнести багети
	зехтин
	чесън на прах
	сол
	8 резена патладжан (с дебелина около 0,5 см. всеки)
	1/2 червена чушка, нарязана
	1/4 средна глава лук, нарязана
	4 с.л. смес от черни и зелени маслини, овкусени (със зехтин, лют пипер и пр.)
	1 авокадо
	4 малки гъбки, нарязани
	1 чаша бейби спанак
	2 с.л. сушени домати
	Загрейте 1 с.л. зехтин в тиган на умерен огън, сложете вътре патладжаните, като се стараете да не се застъпват, поръсете с малко сол. Оставете да се запържат от едната страна, след това обърнете, поръсете с още малко сол и добавете мъничко мазнина, ако е нужно. Щом патладжаните станат златисти, прехвърлете върху покрита с попивателна хартия чиния. Сложете в тигана лука, чушките и гъбите. Не добавяйте сол и се опитайте да не бъркате много. Гъбите и лукът трябва да станат приятно златисти. Щом лукът омекне, прибавете спанака, поръсете с още малко зехтин и овкусете със сол и черен пипер.
	Разрежете багетите на две, намажете разреза с малко зехтин и чесън на прах и запечете на грил до златисто.
	Подредете върху хлебчетата продуктите в следния ред: резени авокадо, патладжан, лук, чушки, гъби, спанак, сушени домати и сместа с маслините. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








