Гърдите издават характера на жената

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Гърдите издават характера на жената
7998

Формата и размерът на женските гърди могат да издадат подробности за личността на всяка жена. Дамските прелести определят характера на жената в много по-голяма степен, отколкото зодиакалния знак.

Това твърдение е на италиански специалист в областта на сексуалните отношения Пиеро Лоренцони.

Той оприличава женските гърди с различни плодове . Досега се смяташе, че жените с големи и закръглени гърди, които приличат на дини, са със силно развит майчински инстинкт. Според Лоренцони обаче това схващане не е правилно.

"Тези жени обичат да си хапват, да бъдат глезени. На тях им харесва, когато ги обожават, но те не обичат много секса", казва сексологът, цитиран от Би Би Си.

Прелестите с формата на ананас подсказват, че дамата е кариеристка и романтичка . "Те са най-верните жени. Но да се завоюва тяхното сърце е много трудно", смята специалистът.

Жените, чийто гърди приличат на лимони , са дръзки и забележими . "Те са изпълнени с живот. Предпочитат балансирания живот, който не предполага никакви изненади", казва Лоренцони.

Издадените напред и твърди гърди, сексологът оприличава в гроздови зърна. Техните притежателки правят качествен секс. "В действителност те са срамежливи и скромни, но изглеждат еротични".

"Жените с гърди като портокали са уверени в себе си и знаят какво искат от живота. Затова сексът ги интересува най-малко от всичко. Те си падат повече по разговорите и партньорските отношения", твърди Лоренцони.

Забавни са жените, които имат малки гърди, които приличат на вишни. Прекрасни партньорки в живота си, също така са умни. А дамите с гърди, тип круша, обичат любовта във всичките й прояви - романтични и сексуални.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft