Дете почина 8 години, след като яде заразен хамбургер:

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Дете почина 8 години, след като яде заразен хамбургер:
2197
Източник: blitz.bg
Дете почина 8 години, след като яде заразен хамбургер:

Консумацията на заразена храна може да причини неразположения от рода на диария и натравяне, но може и да доведе до фатален изход, както е в случая, за който ще ви разкажем днес.

10-годишно момче от Франция издъхна след консумация на заразен хамбургер . Интересното в случая е, че бактерията Ешерихия коли , която е причина за смъртта на момчето, се е съдържала в хамбургера, който детето изяло преди около осем години.

През цялото това време 10-годишният Нола Моити е бил с висока степен на инвалидност, която го лишила от възможността да се движи и да говори.

Момчето е страдало и от храносмилателни проблеми, пише испанският ежедневник ”La Vanguardia”, цитирайки френското издание ”Le Parisien”.

Моити бе едно от 15-те деца, които се бяха заразили с бактерията след консумация на заразени хамбургери през 2011 г. Готвачите, по която рецепта са били изготвени сандвичите, са изправени пред съда през 2017. Главният готвач, в момента 78-годишен, е осъден на три години лишаване от свобода заради липсата на контрол от негова страна по отношение на месото, което е било използвано в хамбургерите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft