Диляна Попова и Асен Блатечки отново заедно?!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Диляна Попова и Асен Блатечки отново заедно?!
12916
Диляна Попова и Асен Блатечки отново заедно?!

Моделката и актьорът са в търсене на ново жилище. Блатечки е решил да купи ново жилище за красивата брюнетка, която го дари със син на име Борил . Асен държи Диляна и наследникът им да са устроени добре и на тихо и спокойно място. Ето защо двойката избира апартамент близо до центъра на столицата, но на не толкова оживено място.

Диляна и Асен  тръгват заедно от жилището на моделката и се отправят към един от най-скъпите квартали в столицата.

Там двамата прекарват повече от час в оглед на избран апартамент и дълъг разговор с посредник. По всичко личи, че двамата държат да изпипат всички детайли преди окончателното сключване на сделката.

Жилищата, които гледат Асен и Диляна, са сред най-скъпите в София. По всичко личи, че парите не са проблем за Асен, който наскоро пусна филма си "Бензин". Попова е решила, че иска нов дом, и Блатечки е готов да изпълни желанието й.

По-нисък от земята, след като би шута на бременната си любовница, сега лошото момче на българското кино с подвита опашка е готов на всичко да спечели отново доверието й. Диляна така и не намери друг след аферата с Асен и изглежда, че и не търси.

След като остави Попова с бебе на ръце, за да се върне при жена си Катерин а, дълго време срещите между моделката и актьора бяха единствено и само заради общия им наследник. Дълго време Диляна не искаше и да чуе за Асен и дори беше ограничила срещите на малкия Борил с татко му.

Лошите чувства вече са в миналото и Диляна завинаги е простила на Блатечки. Двамата прекарват често заедно, което буди слуховете, че между тях връзката е подновена. Столични клюкари раздухват, че Асен и красавицата отново си лягат заедно.

Не е ясно дали любовта отново е пламнала, но със сигурност Диляна и Асен отново са си много близки. Ексдвойката и малкият Борил дори прекарват всеки уикенд заедно като истинско и здраво семейство.

От фотосите ясно личи, че няма напрежение между Попова и бащата на сина й. Двамата дори си делят домакинските задължения като изхвърлянето на боклука.

Въпреки горещините Диляна е с модерни и много затворени обувки, което искрено учудва минувачите. Ултракъсите панталонки подчертават перфектните крака и дупе на моделката.

Дали новото жилище, с което Попова ще се сдобие, е само мил жест от таткото на първородния й син, след като разби сърцето й, или двамата отново са интимни, все още не е ясно, пише всекидневник. Сигурното е само, че малкият Борил винаги ще ги свързва по един или друг начин и Блатечки е категоричен, че с която и жена да дели един покрив, винаги ще се грижи за сина си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft