Динено Мохито
    
    
    
                
            
                23 Юни 2012
            
            
            12891
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Смесете в блендер динята, рома и захарта и разбийте до получаването на гладък микс. Прецедете го през ситна цедка и оставете да изтече, без да разбърквате допълнително.
	Напълнете 2/3 от 2 средно високи водни чаши с лед, след което добавете по 4-5 свежи листенца джоджен или мента и дебел резен лайм.
	Разбъркайте с лъжица, за да може вкусовете да се смесят. Долейте с динения микс и сервирайте със сламка.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








