Дип с пушено месо и майонеза
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            6784
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	200 г майонеза
	150 г пастет
	150 г пушено месо (свинско, пилешко)
	1/2 ч.ч. царевица (от консерва)
	магданоз - накълцан ситно
	3 бр. кисели краставички
	3-4 скилидки чесън
	1 ч.л. червен пипер
	1 ч.л. къри
	1 ч.л. чубрица
Майонезата и пастетът се разбиват на хомогенна смес. Към нея се добавят ситно нарязаните краставички и всички останали продукти. Обърква се хубаво и се сервира - с брускети или препечени филийки. Може да се добавят и малко мадраско къри или ситно нарязана люта чушка.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








