Докато майка й умираше от рак, мъжът ѝ направи нещо гнусно

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Докато майка й умираше от рак, мъжът ѝ направи нещо гнусно
4067
Докато майка й умираше от рак, мъжът ѝ направи нещо гнусно

Англичанка преживя предателство и доказа на себе си: това, което не ни убива, ни прави по-силни (и привлекателни). Жената загуби 57 килограма и отново е щастлива.

Нейният изневеряващ съпруг си скубе косите, след като видя в какво се е превърнала тя.

Никол Фанел от Съсекс разказва, че се е запознала с перфектния мъж, но години по-късно е видяла истинското му лице.

Никол и съпругът й Иън се запознават онлайн през 2011 година.

Мъжът без причина я добавил в приятелите си.

„Скролвах из Фейсбук и гледах телевизия, когато на екрана ми се появи известие. Това бе покана за приятелство от Иън Робъртс, споделя тя.

Жената попитала дали се познават и получила много смел отговор:

„Не, но и двамата нямаме търпение а се запознаем”

Никол погледнала профила на мъжа и решила, че 46-годишният Иън изглежда добре. Тя решила да го приеме в приятели и да продължи кореспонденцията им. Скоро събеседникът й я поканил на среща.

„Отидохме да пийнем по нещо и установих, че Иън изглежда още по-добре на живо. Разговаряхме дълго, а на мен ми се стори, че го познавам от години и сме сродни души”, спомня си Никол.

Иън бил любезен и спокоен и я се интересувал от живота й. Той също не пестил информация за себе си и бил максимално честен с нея.

„Призна ми, че е изневерява на жена си и е страшно нещастен. Каза, че бракът им е към края си. Сподели ми, че съжалява и не би направил подобно нещо отново”, спомня си Никол

 

Баба ми ми разкри най-голямата тайна на мъдрата жена, спасила стотици бракове

След втората им среща двамата си признали, че са силно привлечени един от друго, а скоро станали просто неразделни.

„Той се отнасяше с мен, като с принцеса. Глезеше ме с вкусна храна и неочаквани подаръци”, сеща се още Никол.

След няколко седмици на срещи Иън признава на Никол, че е влюбен в нея.

„Беше доста скоро, но имах чувството, че всичко протича както трябва”, каза тя.

През юли 2013 година двамата се женят.

„Това бе най-щастливият ден в живота ми”, твърдо заявява Никол.

Иън и Никол живеели заедно от четири години, когато ужасна новина променила живота й завинаги. През февруари 2017 година майката на Никол й се обади и й заяви,че не й остава още много живот. 74-годишната Марион е била диагностицирана с рак.

Никол плакала с часове, а Иън я прегърнал и утешил. През следващите месеци той силно подкрепял жена си, въпреки че тя прекарвала почти цялото си свободно време в болницата.

„Мама и аз бяхме много близки, не можех да си представя живота без нея. През следващите 6 месеца почти всеки ден прекарвах в болницата. Когато тя почина през юли, аз бях просто опустошена”, спомня си Никол.

В деня на смъртта на майка си Никол се обадила на Иън, за да чуе какво се е случило, но гласът на мъжа й звучал необичайно студено.

„Сякаш просто не му пукаше”, казва тя.

Жената усетила, че нещо не е наред и на следващия ден установила, че е права Иън опаковал всичките си вещи и я напуснал.

„Попитах го къде отива, а той отговори, че вече не е щастлив и това му е достатъчно да ме остави”, казва Никол.

Няколко седмици по-късно Иън се съгласил да се види с жена си. Тогава й обяснил, че има нова любима на 20 години и ще замине с нея за известно време.

„Бях шокирана, когато той каза, че я е намерил във Фейсбук и са излизали 6 месеца зад гърба ми. През цялото това време аз се грижех за умиращата си майка”, спомня си Никол.

Две години по-късно Никол свалила около 57 килограма, станала по-уверена и щастлива. Тя спестява пари, за да се разведе окончателно с Иън, който не е оправдал доверието й.

„Той ме предаде, когато най-много се нуждаех т него и никога няма да му го простя. Той дори не съжаляваше за постъпката си. Според него е имал наистина основателна причина”, спомня си Никол.

„Казах, че няма да отида на погребението и тя започна да ми крещи. Това бе последната капка. Предателството ми позволи да върна контрола над живота си”, каза той.

Иън обаче наскоро се срещнал с жена си. Когато видял как изглежда опитал да се върне при нея. Признал, че 20-годишната му изгора го е оставила, но Никол бе категорична. Тя е решила да продължи живота си сама. А вие как бихте постъпили?

Дай твоята оценка:
3 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft