Драма с дъщерята на Румен Радев-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Драма с дъщерята на Румен Радев-Снимки
25556
Драма с дъщерята на Румен Радев-Снимки

Наследницата на президента Румен Радеев определено извади лош късмет. Дарина няма да има възможността да преживее тръпката на абитуриентския бал.

Тази година тя завършва столичното 35-о СОУ „Добри Войников“, но заради пандемията от коронавирус ще остане без бал.

Още преди месеци наследницата на президента започнала подготовката за бала. Като всяко момиче на нейната възраст, тя се вълнува от избора на рокля, грим и прическа.

Запознати споделят, че Дарина преживява драматично развоя на събитията и проронила много сълзи заради това, че няма да има възможността да се почувства като принцеса на бала.

Но въпреки това, тя ще има шанса да облече официалната си рокля за изпращането в двора на училището, след като след като стана ясно, че абитуриентите ще имат право да се съберат в училищния двор.
Дарина все още не разкрива дали събирането с родните ще отпадне. Но дори и да се състои, Десислава Радева едва ли ще присъства на него, коментират запознати.

Наследницата на президента вече е избрала университет, в който да следва. Според хора от обкръжението й, тя ще се насочи към театралните изкусват.

От тази есен Дарина няма да играе в училищната трупа, но нищо чудно да седне на студентската скамейка в НАТФИЗ или да замине в чужбина, за да следва актьорско майсторство и да продължи да се развива в тази сфера, пише Ретро.бг.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft