Думите притежават голяма сила-Ако изговаряте тези 4, привличате като магнит мизерията и дълговете ще се настанят трайно в дома ви

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Думите притежават голяма сила-Ако изговаряте тези 4, привличате като магнит мизерията и дълговете ще се настанят трайно в дома ви
6560
Думите притежават голяма сила-Ако изговаряте тези 4, привличате като магнит мизерията и дълговете ще се настанят трайно в дома ви

Нек ви покажем думичките, които най-добре да не изричате, ако искате успехите в работата, бизнеса и семейството да ви следват неотлъчно и да нямте непреодолими спънки в живота си. 

Беден  

Не бива да казвате за себе си "Аз съм беден", "беден" или "бедничкият", защото тази дума действително би могла да ви направи бедни и неуспешни. И привлича проблемите, неуспехите и дълговете като магнит.

Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, ако не искате да останете без пари!

Не казвайте "По-беден съм от него".

Тази фраза винаги може да си намери синоним или заместител. Ако не го направите, излизането от финансовата дупка, в която сте попаднали, ще бъде страшно трудно!

Няма 

Всеки знае, че за да получи нещо, трябва да даде нещо в замяна. Ако отговаряте на хората с отказ, не е изненадващо, че Вселената прави същото, забавяйки положителната енергия, която помага да забогатеете.

Ако сте принудени да откажете поради определени обстоятелства, тогава не казвайте "не". Кажете нещо друго, например: "Съжалявам, следващия път".

Ето къде трябва да носите пръстени, за да не съсипете живота си

Ако често казвате "не", можете да навлечете неуспех както върху себе си, така и върху семейството си.

Господар, началник  

Може да имате човек, който ви дава работа, но не бива да го наричате началник или още по-малко господар. Това ще се отрази много лошо на самоопределянето ви, защото в известен смисъл всеки от нас си е шеф.

Не поставяйте никого над себе си, за да не загубите увереността и силите си. Трябва да запомните, че всичко зависи от това как работите и какво правите. Правите го за себе си! 

Вместо тези две думички, можете да използвате просто "работодател", "човек на по-висока позиция", "шеф" или пък бащиното му име.

Длъжен 

На касата в магазина е много популярно да питате: "Колко ви дължа?".  На пръв поглед в това няма нищо опасно, но посланието е доста странно. Не си струва да се вкарвате в дългове, защото думите имат особена сила.

Също така не трябва да казвате "длъжен съм". Струва си да замените фразата с "трябва да". Трябва да помагаме на родителите, трябва да се обичаме, да обичаме децата си, но не сме длъжни да правим нещо за шефа си и за компанията.

Ако спрете да повтаряте това, можете да се отървете от дълговете, да изплатите ипотеката, бързите заеми и т.н. 

И нещо изключително важно! Парите са нещо, което получавате за своя труд. Те са въплъщение на вашите усилия, затова не трябва да се отнасяте към тях пренебрежително и да ги наричате с жаргонни думи като мангизи например. По този начин вие обезценявате себе си! 

Наричайте ги "парички", "моето богатство"... Това е полезно за тези, които работят здраво. Така ще увеличите производителността си в пъти и приходите си, разбира се.

Освен това, ако се отървете от тези думи в речника си, може да започнете да губите много по-малко пари без причина!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft