Евтин сладкиш с едно яйце
    
    
    
                
            
                 6 Август 2014
            
            
            117717
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Ето една лесна рецепта, която е хем бърза, хем евтина: 
В дълбок съд се разбива яйцето със захарта и чашата вода. Бие се непрекъснато с лъжица, докато се стопи захарта. 
Добавят се олиото и брашното, в което предварително са разбъркани бакпулверът и ванилията. Прибавят се трите супени лъжици мармалад. Разбърква се добре и получената смес се прехвърля в тавичка, предварително намаслена и набрашнена. 
Пече се в загрята фурна до зачервяване, като периодично готовността се проверява с клечка - трябва да излиза суха при набождане. 
Охладеният сладкиш се нарязва на кубчета и се поръсва с пудра захар.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








