Еклерова торта

вход през zajenata.bg
Еклерова торта
admin
Добавена от: admin
43043
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2бр.пандишпанови блата,
10бр.еклери
4пак.ванилов крем на др.Йоткер
4пак.желатин
прясно мляко за разбиване на крема (според указанията на опаковката)
1кутия сладкарска сметана
плодове
шоколадови пръчици

Първият блат се сиропира, намазва се с 2 пак. крем, който е разбит с прясно мляко и добавени 2 пак.желатин. Отгоре се подреждат еклерите, слагат се плодове по желание, поставя се вторият блат. Намазва се с втората доза крем и се оставя за 20 мин. в хладилник да се стегне. Украсява се по желание с охладената сметана. Когато тортата е готова, трябва да престои в хладилник поне 6 часа, за да се стегне.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft