Елена не разбираше какво се случва-Шегувате ли се докторе!? Какво раждане, аз съм в менопауза от една година!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Елена не разбираше какво се случва-Шегувате ли се докторе!? Какво раждане, аз съм в менопауза от една година!
4016
Елена не разбираше какво се случва-Шегувате ли се докторе!? Какво раждане, аз съм в менопауза от една година!

Елена Н. беше зашеметена. Не можеше да разбере за какво говорят лекарите.

Тази сутрин се почувства неразположена - стомахът я болеше много. И се разболя толкова, че разбра, че сама не може да стигне до болницата. Затова се обади на Спешна помощ. Лекарят, като изслуша всичко, което тя му каза след като я прегледа, се усмихна и каза да си приготви личния багаж.

Елена беше шокирана, когато осъзна, че линейката я кара в болницата. Шокът обаче я очакваше после - лекарят на приемното отделение, след като я прегледа, каза, че бебето е на път да се роди и трябва незабавно да се качи в родилната зала. Жената трябваше да роди:

- Шегувате ли се, докторе? Какво раждане? Имам почти една година, откакто съм в менопауза! Можете ли да ми помогнете, защото наистина ме боли.

Сега беше ред на лекаря да бъде изненадан. Не мислеше, че жената не знае, че е бременна. Въпреки че, това може да се дължи на наднорменото тегло и без деца. Въпреки това, не остана време за обяснения, разговори или дори проучване на времето - главата на бебето вече се беше появила.
Елена беше отведена в родилното и само пет минути по-късно се роди силно бебе, което пищеше силно.

Докато преглеждаха бебето, акушерката прошепна нещо на ухото на лекаря и жената отново почувства болка. И няколко минути по-късно след момчето се роди момиченце.

Елена през цялото това време не разбираше какво се случва изобщо, затова мълчаливо изпълняваше всичко, което й казаха медицинските работници.

Лекарите били много притеснени за психическото състояние на жената, тъй като преди час дори не подозирала бременност, а след това веднага родила близнаци.
Притесненията им обаче бяха напразни. След около 30 минути Елена поиска да й дадат бебетата и започна да плаче от щастие. В същото време щастилвият баща пристигна на рецепцията.
В крайна сметка те се опитвали в продължение на 20 години да си родят бебе, след което се примирили с това. Сега имат и син, и дъщеря.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft