Ето в какво се превръщат зодиите, когато са имали лош ден-Скорпион-чувства се свръхемоционален, Везни- сърцето им е разбито

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ето в какво се превръщат зодиите, когато са имали лош ден-Скорпион-чувства се свръхемоционален, Везни- сърцето им е разбито
8446
Ето в какво се превръщат зодиите, когато са имали лош ден-Скорпион-чувства се свръхемоционален, Везни- сърцето им е разбито

Всеки човек си има лоши дни, в които нещата не вървят по план или пък съвсем се объркват. В такива дни човек се чувства зле и често не е на себе си.

Начините, по които различните хора се справят в такива безрадостни дни са разнообразни. Те до голяма степен зависят и от това какъв зодиакален знак е личността.

Някои зодии са по-склонни да изпитват тревожност и несигурност в по-трудни моменти, а други трансформират негативната си енергия в ярост и гняв.

Ето и как всеки от зодиакалните знаци реагира, когато минава през наистина лош ден.

 

Овен – чувства се супер разочарован

Когато нещата на един Овен не му се получават, той е склонен просто да избухне от чувството на безсилие по отношение на цялата ситуация. В такъв момент представителят на тази зодия трябва да се отпусне и да приеме поражението поне за ден. Само така той ще може да си възвърне своето хладнокръвие бързо и да помисли трезво как да се справи с проблема.

 

Телец – чувства се несигурен в себе си

Когато има хубав ден Телецът се чувства така, сякаш целият свят е в краката му, но когато минава през тежък момент, той всъщност се чувства доста несигурен в себе си, но и не желае да приема съветите на близките си. Телецът започва да анализира ситуацията свръхподробно и понякога му е доста трудно да се измъкне от коловоза на негативизма.

 

Близнаци – чувстват се напълно изгубени

В лоши дни Близнаците се объркват до такава степен, че не знаят какви действия да предприемат. Те стават изключително нерешителни и вместо да се борят да се измъкнат от дупката, те сякаш приемат, че всички шансове са срещу тях. Те трябва да се опитат да останат по-спокойни и равнодушни, за да не губят целия контрол над ситуацията.

 

Рак – чувства се изолиран и сам

В най-лошите си дни хората от зодия Рак се чувстват безнадеждно сами, дори и да има близки хора около тях. Те се смятат за неразбрани от целия свят, имат се за аутсайдери. Хората от този знак сами се изолират от своите приятели и от членовете на семейството си, защото негативните събития ги изяждат отвътре и не им дават покой.

 

Лъв – губи вяра във възможностите си

Може да ви е трудно да повярвате, че смелият и самоуверен на пръв поглед Лъв, може да загуби вяра в себе си, но това се случва. Когато един Лъв минава през наистина тежък ден в живота си, той става безобиден като коте и навежда глава пред трудностите, които съдбата му изпраща. Ако лошите дни се занижат един след друг, той започва наистина да губи вяра в своите действия и решения.


Дева – чувства се поставен под натиск

В най-лошите си дни човекът от зодия Дева започва да се чувства свръхпретоварен и стресиран. В такъв момент Девата се чувства смазана от товара, който често самата тя е решила да носи сама на плещите си! Представителите на този знак трябва да се научат да не бъдат толкова взискателни към себе си… или рискуват да получат нервен срив.

Везни – усещат се така, сякаш сърцето им е разбито

Когато човек от зодия Везни минава през тежък етап в живота си, той става толкова безутешно тъжен, сякаш страда от разбито сърце. Везните могат да бъдат изключително чувствителни същества и някои трудности ги засягат повече, отколкото засягат други знаци. Когато имат лош ден, те често искат да се оттеглят от света, докато се възстановяват психически.

 

Скорпион – чувства се свръхемоционален

Когато минава през наистина лош ден Скорпионът може да получи емоционален срив, при който настроенията му да се сменят от скръб и сълзи до гняв и проклинане. Трудностите могат да бъдат наистина доста големи за Скорпионите, именно защото те са способни на много силни емоции. За щастие, те много по-бързо от някои други зодии връщат своето самообладание.

 

Стрелец – чувства се така, сякаш всичко е по негова вина

Стрелецът не обича да прехвърля собствената си вина върху плещите на други хора и когато сгреши, обикновено трудно преглъща грешката си. Той може да бъде прекалено суров към себе си, обвинявайки се дори за неща, върху които не е имал никакъв контрол и пък за неща, които са абсолютно нереалистични и/или невъзможни да се случат.

 

Козирог – чувства се уморен и изтощен

Когато Козирогът минава през много труден ден, той се чувства на ръба на силите си – усеща се напълно изтощен, сякаш всеки момент ще се строполи на земята. Понякога, в такъв момент, Козирогът е твърдо решен да изостави всичко и да започне начисто, но когато бурята размине, той отново се връща на пътя. От време на време той трябва да си дава почивка.

 

Водолей – чувства се недостоен

Личността на човека Водолей може да бъде трудна за разбиране и в резултат на това, хората от този знак невинаги се вписват лесно в групата, колкото някои други знаци. Минаването през лош ден с трудности в общуването може да донесе на Водолея наистина чувство за малоценност. Той се усеща така, сякаш не е достатъчно добър или достоен сред другите.

 

Риби – чувстват се в екзистенциална криза

Когато има лош ден, човекът от зодия Риби се чувства толкова изгубен в тъмното, сякаш никога няма да успее да се измъкне на светло. В съзнанието си той е влязъл в истинска екзистенциална криза. Всичко около него му изглежда негативно, нечестно и опорочено. За късмет, Рибите са добряци по натура и не могат дълго време да живеят в отрицание.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft