Ето го официално новият мъж на Мария Игнатова - вижте колко хубава двойка са!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето го официално новият мъж на Мария Игнатова - вижте колко хубава двойка са!
1810
Източник: marica.bg
Ето го официално новият мъж на Мария Игнатова - вижте колко хубава двойка са!

От месеци упорито се говори, че Мария Игнатова е безумно щастлива с новия мъж до себе си - журналиста Ивайло "Нойзи" Цветков . Но досега това бяха предимно слухове, защото двамата не се бяха появявали заедно в публичното пространство.

Сега обаче всичко вече е официално, а Нойзи проговори публично за чувствата си към Мария, при това с думи, които биха разтопили сърцето на всяка жена.

В предаването „Търси се” Нойзи пусна първата си обща снимка с Игнатова, а пред водещите бе категоричен, че тя е единствената жена за него - „нежна и умозрителна”, която като „океанът на „Соларис” те поглъща и няма излизане” (Става дума за великия филм на Андрей Тарковски „Соларис”).

Мария Игнатова и Нойзи

Нойзи изчетка Игнатова и за красотата й, като каза, че вече няма смисъл Снежанка да задава въпроса към огледалцето коя е най-красива на света, защото отговорът е ясен и това е Мария.

За първи път двамата показаха публично чувствата си в медиите, но в „Търси се” бившата господарка на ефира остана максимално дискретна за новата си любов. Тя не разказа нито къде да се запознали, нито как, като мълчаливо даде да се разбере, че и за двамата това е било любов от пръв поглед. Ковидът не бил изпитание за тях, защото от две години Игнатова живее като отшелник и предпочита вечерите да прекарва у дома, а дните си - на разходка в близката гора.

Всички нейни близки бяха категорични, че след срещата си с Цветков, блондинката е много по-спокойна и щастлива. През цялото едночасово предаване, тя не обели нито дума за бившия си Димитър Рачков.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft